HomeMeubelen

Maatwerk meubelen

Wanneer mensen bij ons binnenkomen is dat, gezien onze naam, meestal voor een keuken. Maar bij het ontwerpen van maatwerk maakt het niet zoveel uit of meubelen bedoelt zijn voor in een keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer etc.
Bij een natte ruimtes zoals een badkamer, toilet, maar bv ook wasruimte of bijkeuken, zorgen we er voor dat de gekozen materialen bestendig zijn tegen de hogere vochtigheid. En bij kasten in speelkamer kunnen we kiezen voor een materiaal dat beter tegen stoten kan. Iedere ruimte heeft zijn eigen eisen.
Het maatwerk zorgt er voor dat je ruimtes of zelfs hele woningen met elkaar kan verbinden. Je kan een materiaal, kleur, stijl of greep detail op verschillende plaatsen terug laten komen. Dit zorgt voor rust en eenheid.
Door de jaren heen zijn er veel verschillende stijlen geweest. Welke stijl bij u en uw woning past is vaak een leuke ontdekkingstocht . We kunnen voortborduren op de klassieke elementen die al aanwezig zijn in het huis, de strakke moderne lijnen doorvoeren of een uitdagende spanning opzoeken tussen de twee stijlkenmerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kijk voor inspiratie bij onze projecten of vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk projectenNeem contact op