HomeOver ons

Over Keukenleven

Het concept Keukenleven is in 1991 ontstaan uit de behoefte aan een centrale plek in huis. Door de jaren heen is de keuken steeds belangrijker geworden. Het is niet meer alleen een plek om te koken, maar heeft inmiddels veel meer betekenis gekregen. In ons drukke bestaan is het een plek geworden waar men gedurende de dag samenkomt: voor het ontbijt, een kop koffie, een borrel of ‘s avonds een diner met vrienden en familie.

Maatwerk

Wij hebben oog voor het geheel en u als klant staat centraal. Het maken van een goed ontwerp is sterk afhankelijk van de persoon, zijn omgeving en zijn wensen. Hierbij is maatwerk bij uitstek geschikt, het ontwerp is leidend en er wordt altijd optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Geen enkele keuken is hetzelfde door de bijna eindeloze keuze mogelijkheden in materialen, afwerkingen en apparatuur. Samen met u maken wij deze interieurreis door deze mogelijkheden om te komen tot uw ideale unieke ontwerp.

Beleving

Wij kijken naar alle aspecten zoals oa gebruiksgemak, routing, verlichting, kleurbeleving. En wij zoomen in op details zoals bv de afwerking van een greepje of het detail van een profiel wat terugkomt in de rest van het huis waardoor alles een evenwichtig geheel wordt.
Deze filosofie passen wij toe op al onze ontwerpen. U heeft de mogelijkheid om uw volledige interieur, van keuken tot badkamer en van tafel tot kantoor, te laten ontwerpen en bouwen.

De Architect

Samen met Carl-hans Boomsma ga je aan de slag. Dit is meestal eerst in onze showroom, maar kan ook op lokatie beginnen. Er worden keuzes gemaakt in materiaal en stijl, er ontstaat een eerste schets. Er worden kleuren bepaald en alle details die u misschien over het hoofd zou hebben gezien worden besproken. Het ontwerp groeit en komt tot een resultaat.
Tijdens deze ontwerpwandeling worden we geprikkeld door nieuwe materialen en technieken, indrukken op beurzen en beelden uit bladen, tijdschriften of websites welke dienen als inspiratiebron.

Door zijn achtergrond in bouwkunde en ervaringen met verbouwingen en renovaties, waar vaak sprake van is, kan hij u op alle vlakken van dienst zijn. Hierover kunt u meer vinden op www.bovor.nl.

Bekijk projecten Contact opnemen