HomeProjectenCompleet penthouse van keuken tot badkamer

Compleet penthouse van keuken tot badkamer

Dit penthouse op de 11e verdieping hebben we vanaf casco bouw tot het einde begeleid. De notenhouten keuken bij ons in de showroom vormde het uitgangspunt.
Het notenhout komt door het gehele penthouse terug en ook de details als grepen en breedte van lijsten en staanders zijn zo veel mogelijk hetzelfde om rust en eenheid te creëren.
Het eiland is dusdanig lang dat het werkblad niet uit 1 stuk composiet gemaakt kon worden. We hebben dit opgelost door een hakblok tussen de delen te plaatsen. De eettafel heeft dezelfde afmeting als het eiland en ook in het poten/frame komt weer notenhout terug. De verrijdbare haard heeft een ombouw van hetzelfde composiet als het werkblad met weer notenhouten details.
Bij de zithoekverhoging kan de tv elektrisch wegzakken in de kast en bij de slaapkamer komt de tv uit het plafond. In de slaapkamer is de sfeer iets zachter door het gebruik van stoffen. Voor het hoofdbord hebben wij dezelfde stof als die voor het bed het bed toegepast en voor de kledingkast erachter is een prachtige natuurfoto geprint op stof die voor bekleding van de deuren is gebruikt.
In de werkkamer wilde de klant meer flexibiliteit voor werken en logees. Het bureau kan opzij geschoven worden en uit de boekenkast komt het logeerbed.