HomeProjectenKeuken met in elkaar grijpende volumes en strak...

Keuken met in elkaar grijpende volumes en strak lijnenspel

Bij deze keuken zijn we begonnen in 3D met het opzetten van blokken. Door ze in elkaar te duwen, te vergroten of verkleinen ontstond een basis. Daarna steeds verder de details uitwerken tot dit resultaat.

Het zwarte blok met de Liebherr wijnkoeler en servieskast is afgewerkt met Fenix. De witte Hi-Macs werkbladen lopen bijna helemaal om de kasten heen. De warmte komt van het notenfineer.

Bij de hoge kasten hebben we het kleuren spel omgedraaid en heeft de Iomabe koelkast met zijn RVS fronten een plek in het midden gekregen.

Het spel met volumes hebben we doorgevoerd in het plafond om op een speelse manier hoogte te creëren voor de afzuigkap van Novy. Als ver lichting boven de bar hebben we 3 kleine koperen bollen toegepast van Nexxt Lighting.

Een verdieping hoger hebben we de badkamer ontworpen. De blikvanger van de ruimte is de achterwand bij het bad met gesneden natuursteen delen. De meubelen zijn uitgevoerd in eiken fineer en geheel greeploos. Het wasmeubel met witte Hi-Macs opzet kommen heeft aan de zijkanten subtiel ingebouwde stopcontacten. Bij de douche en het wasmeubel zijn de wanden bekleed met grote Neolith keramiekplaten.